6 octombrie 2011

Legume la abur

 Legumele, un izvor de sanatate !
Aceasta garnitura o folosesc foarte des, fiind o masa foarte usoara in combinatie cu o friptura sau un snitel.

Ingrediente : se aleg legume proaspete, in functie de anotimp, de data asta, pentru 3 persoane am folosit :
                    morcov, 2 buc
                    sfecla, 1 buc
                    conopida, 2-3 buchetele
                    cartof, 2 buc
                    fasole verde, 100 gr
                    ciuperci, 2-3 buc
                    patrunjel, pentru deasupra
                    un cubulet mic de unt
Mai putem adauga brocoli, fasole galbena, telina, etc.
                   
             
 Am pus zarzavatul in oala speciala de fiert in abur, in partrea de jos legumele care fierb mai greu, iar sus, cartoful si conopida, care se inmoaie destul de repede.
 Se tin aproximativ 20 minute, din momentul in care apa a inceput sa fiatba.
 Se aseaza pe farfurie, se pun bucatele de unt deasupra si se presara putina sare. Se poate servi cu un sos de branza cu usturoi si bineinteles, friptura sau snitel.
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pages

Vizitatori

Totalul afișărilor de pagină

Followers

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...