27 septembrie 2011

Saratele cu branza si chimen



Crocante si gustoase !
 Din compozitia de mai jos au rezultat 4 tavi.
      Ingrediente : 250 gr margarina
                            1 ou
                            1 lingura otet
                            400 gr branza rasa
                            100 ml lapte
                            500 gr faina
                            10 gr drojdie proaspata
                            pentru uns : 1 galbenus amestecat cu 2 linguri lapte
                            chimen
                            parmezan ras
     Mod de preparare : Se amesteca toate ingredientele pana obtinem o coca omogena. Se pune aluatul intr-o folie si se lasa 3, 4 ore la frigider.
                         
     Se imparte coca in 4 parti . Se intinde o foaie nu foarte groasa ( astfel incat saratelele sa se coaca bine, sa iasa corcante ) si se taie fasii., apoi se ung cu galbenusul amestecat cu lapte. Celelalte trei parti de coca se tin la frigider.
     Se presara parmezan si chimen si se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 20 minute.
     Oops, una lipseste de la apel.................
     Se fac foarte usor si se mananca fooooarte repede !
     Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pages

Vizitatori

Totalul afișărilor de pagină

Followers

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...