19 octombrie 2011

Pate de casa din ficatei de pui


 Ingrediente :           600-700 gr ficatei de pui
                                       2 cepe mari
                                       2-3 linguri ulei
                                       125 gr unt
                                       sare, piper
                                       50 ml coniac ( facultataiv )

Mod de preparare :  Se spala, se curata ficateii si se pun la fiert in apa.
 Calim in ulei cele doua cepe taiate marunt, adaugam sare si lasam la racit.
 Se pun ficateii , ceapa impreuna cu uleiul, untul, piperul si coniacul intr-un bol si mixam cu blenderul vertical pana obtinem o pasta  foarte fina. Daca mai e cazul adaugam sare.
 Se poate servi cu felii de paine prajita, castraveciori dulci sau in otet, gogosari in otet, sau cum va place.
Pofta buna !

2 comentarii:

  1. este suuuuper!!!eu as manca in fiecare zi asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, chiar nu mai facusem demult !

    RăspundețiȘtergere

Pages

Vizitatori

Totalul afișărilor de pagină

Followers

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...