6 ianuarie 2012

Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune


 Asa cum mi-am propus, voi incerca pe cat posibil sa prepar cat mai multe retete de tip RAW. Si pentru ca sunt mare amatoare de dulciuri voi trece direct la "desert". Reteta de baza pentru acest dulce o veti gasi pe site-ul Ligiei Pop, site pe care vi-l recomand din toata inima.

Ingrediente :                             

  • 200 gr curmale 
  • 100 gr prune deshidratate
  • 250 gr nuca de cocos razuita 

 Mod de preparare : 

1. Mixati la robot curmalele, prunele si 200 gr din nuca de cocos. Eu am un blender mic, deci a trebuit sa le macin in trei reprize. Rezulta o pasta ce poate fi usor modelata.        
2.  Formati mici bilute pe care le tavaliti prin cele 50 gr nuca de cocos ramasa   
3. Le puteti pastra la frigider, in cutii ermetice.   

                             


                                        

 Exceptional gustul ! Multumim Ligia pentru reteta !
 Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pages

Vizitatori

Totalul afișărilor de pagină

Followers

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...