6 ianuarie 2012

Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune


 Asa cum mi-am propus, voi incerca pe cat posibil sa prepar cat mai multe retete de tip RAW. Si pentru ca sunt mare amatoare de dulciuri voi trece direct la "desert". Reteta de baza pentru acest dulce o veti gasi pe site-ul Ligiei Pop, site pe care vi-l recomand din toata inima.

Ingrediente :                              200 gr curmale
                                                         100 gr prune deshidratate
                                                         250 gr nuca de cocos

 Punem curmalele la hidratat timp de 2 ore.
 Mixam la robot curmalele, prunele si 200 gr nuca de cocos. Eu am un blender mic, deci a trebuit sa le macin in trei reprize.
 Rezulta o pasta ce poate fi usor modelata.
 Formam mici bilute pe care le tavalim prin cele 50 gr nuca de cocos ramasa.
 Exceptional gustul ! Multumim Ligia pentru reteta !
 Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pages

Vizitatori

Totalul afișărilor de pagină

Followers

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...