Ingrediente :
- 1 telina mare
- 1 ceapa
- 1/2 pahar de apa
- 1/2 cutie de rosii sau 3-4 rosii
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 lingurita vegeta, sare, piper
Mod de preparare :
Tocam ceapa si o punem la calit. Adaugam telina taiata cubulete si vegeta si lasam 10 minute la calit la foc mic.
Nu trebuie ca ceapa sa se rumeneasca, ci doar sa se inmoaie. Adaugam apa, sarea si punem capacul lasand inca 10 minute pana cand telina este fiarta. Putem controla chiar si mai repede, telina din import fierbe mult mai usor.
Punem rosiile si mai lasam 3-4 minute atat cat sa fie fierte.
La sfarsit adaugam patrunjelul tocat si piperul.
Pofta buna !
Arata tare bine, vin la masa!
RăspundețiȘtergereOricand Paula !
RăspundețiȘtergere