asa cum imi plac mie !
Poate ca n-as fi postat aceasta reteta cunoscuta de toata lumea, insa am gasit multe persoane care n-au stiut de folosirea usturoiului in acest preparat si care, au apreciat mult rezultatul.
Nici eu nu l-am intrebuintat pana deunazi cand am aflat de acest lucru si incercand varianta cu usturoi mi s-a parut ca aroma salatei devine mult mai intensa.
Le prepar uneori si fara maioneza, insa familionul le prefera asa, cu usturoi si maioneza.
1 ceapa medie
1 galbenus crud
1 galbenus fiert
100 ml ulei floarea soarelui
2-3 catei usturoi
sare, dupa gust
Separat, se prepara maioneza din cele doua galbenusuri, uleiul si sarea.
Amestecam totul,
adaugand la final usturoiul pisat.
Se lasa la rece si se servesc cu rosii.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu