Ingrediente :
- 2 pulpe de cocos si partea mai groasa de la aripi
- 2 rosii mari sau 1/2 cutie de rosii ( in sezonul rece )
- 5-6 catei de usturoi
- sare, piper, dafin, cimbru
- 200 ml zeama in care a fiert carnea
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare :
Carnea deja fiarta, am asezat-o intr-un vas termorezistent.
Am adaugat usturoiul pisat
si rosiile taiate cubulete. Pe timp de iarna putem folosi rosii la cutie.
Apoi uleiul, sarea, cimbrul, frunzele de dafin.
Turnam deasupra zeama, acoperim cu capac si
dam la cuptorul preincalzit cam 30 minute.
Apoi scoatem capacul si mai lasam 15 minute sa scada, sa se evapore lichidul.
Noua ne place sa-l servim cu salata verde cu lamaie.
Pofta buna !
Ce bine arata mancarica asta!!
RăspundețiȘtergere