- 1 ceapa
- 1 vanata
- 1 morcov
- 1 pastarnac mic
- 1 patrunjel radacina mic
- 3-4 buchetele brocolli
- 4-5 ciuperci Champignon micute
- 5 rosii Cherry
- 150 gr fasole verde
- 3-4 buchetele conopida
- 1 ardei Kapia ( sau ardei gras )
- 100 gr mazare
- 2-3 catei de usturoi, 1 foaie de dafin
- 1 cartof
- 1 legatura patrunjel
- 150 ml ulei
- 1 cutie de rosii in bulion
Taiem ceapa si o calim in ulei.
Se curata legumele de coaja si se taie mai grosier, cubulete sau rondele si le calim .Mai putin conopida, brocolli si rosiile cherry pe care le adaugam mai tarziu.
Se toarna apa peste legume, adaugam sarea, piperul, usturoiul si frunza de dafin si lasam sa dea un clocot.
Adaugam acum conopida, brocolli , rosiile la cutie si rosiile chery si dam la cuptor pana scade.
Cand este aproape gata, adaugam patrunjelul tocat.
Cand s-a format o crusta aurie, se poate stinge cuptorul.
Pofta buna !
O adevarata portie de sanatate ai facut tu aici!
RăspundețiȘtergereSi cand te gandesti ca pana acum ceva vreme nu-mi placea ....
RăspundețiȘtergeree bun chiar si fara carne . Pentru verdeturi, sa poti sa le cultivi in balcon uitate aici
RăspundețiȘtergereGhivece
Interesant ! N-am mai vazut pana acum astfel de ghivece. Numai ca la mine pe balcon nu prea tin, e soare puternic dimineata si le "arde".
Ștergere