Crocante si gustoase !
Din compozitia de mai jos au rezultat 4 tavi.Ingrediente : 250 gr unt
1 ou
1 lingura otet
400 gr branza rasa
100 ml lapte
500 gr faina
10 gr drojdie proaspata
pentru uns : 1 galbenus amestecat cu 2 linguri lapte
chimen
parmezan ras
Mod de preparare : Se amesteca toate ingredientele pana obtinem o coca omogena. Se pune aluatul intr-o folie si se lasa 3, 4 ore la frigider.
Se imparte coca in 4 parti . Se intinde o foaie nu foarte groasa ( astfel incat saratelele sa se coaca bine, sa iasa corcante ) si se taie fasii., apoi se ung cu galbenusul amestecat cu lapte. Celelalte trei parti de coca se tin la frigider.
Se presara parmezan si chimen si se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 20 minute.
Se fac foarte usor si se mananca fooooarte repede !
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu