Pages

Pages - Menu

5 ianuarie 2013

Salata de icre cu somon fumee



icre cu somon

Ingrediente :
  • 1 lingura icre de crap
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri apa minerala
  • 1 felie de paine
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ceapa medie rosie sau alba
  • 100 gr somon fumee
Se pun icrele intr-un castron si incepem sa adaugam cate putin ulei amestecand continuu. Cand incepe sa se lege, adaugam felia de paine inmuiata in apa si apoi stoarsa. Alternam apoi zeama de lamaie si uleiul si spre final si cele doua linguri de apa minerala, care le face mai pufoase.
Tocam ceapa marunt, ceapa verde ( mai mult pentru decor ) si somonul cubulete si le punem peste icre.

Servim cu paine prajita, masline si rosii.
Pofta buna ! 
salalta de icre

2 comentarii: