Pages

Pages - Menu

15 iulie 2013

Ciuperci sote II




 O alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de prima varianta, dar, cu un plus de savoare.

Ingrediente :

  • 900 gr ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 2 linuri unt
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare, piper
Morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa  se taie julienne si se pune la calit in unt, adaugand apoi morcovii. 


 Se mai lasa putin si se pun ciupercile curatate, spalate si taiate cubulete.Punem si otetul balsamic.
 Se da focul tare, astfel incat zeama care se lasa sa se evapore cat mai repede.Adaugam cimbrul, boiaua dulce, sarea si piperul.
 Cand aproape s-a evaporat toata apa adaugam usturoiul maruntit cu aparatul si mai lasam cateva minute. La final, adaugam verdeata tocata.
Pofta buna !


3 comentarii:

  1. buna, Ela! ma primesti si pe mine in blogrollul tau? o voi face si eu cu placere, daca esti de acord!

    RăspundețiȘtergere
  2. scuze ca revin atat de tarziu, ce preferi: schimb de bannere sau schimb de pozitii in blogrolluri?

    RăspundețiȘtergere