Ingrediente :
- 900 gr ciuperci
- 2 morcovi
- 1 ceapa mare
- 2 linuri unt
- 1 capatana usturoi
- 1 lingurita boia dulce
- 2 lingurite cimbru uscat
- 2 linguri otet balsamic
- sare, piper
Morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa se taie julienne si se pune la calit in unt, adaugand apoi morcovii.
Se mai lasa putin si se pun ciupercile curatate, spalate si taiate cubulete.Punem si otetul balsamic.
Se da focul tare, astfel incat zeama care se lasa sa se evapore cat mai repede.Adaugam cimbrul, boiaua dulce, sarea si piperul.
Cand aproape s-a evaporat toata apa adaugam usturoiul maruntit cu aparatul si mai lasam cateva minute. La final, adaugam verdeata tocata.
Pofta buna !
buna, Ela! ma primesti si pe mine in blogrollul tau? o voi face si eu cu placere, daca esti de acord!
RăspundețiȘtergereCu mare placere Adnia !
Ștergerescuze ca revin atat de tarziu, ce preferi: schimb de bannere sau schimb de pozitii in blogrolluri?
RăspundețiȘtergere