De-a lungul timpului am tot experimentat fel de fel de sosuri. Cel mai mult mi-a placut acesta, de usturoi cu iaurt si patrunjel si cel de rosii coapte, pe care-l voi prezenta cat de curand.
Este foarte simplu de preparat si poate fi servit alaturi de carne la gratar, snitele sau chiar legume fierte la abur. De data aceasta l-am servit cu bastonase de file de crap.
Ingrediente :
- 5-6 catei de usturoi
- 4-5 linguri ulei de masline
- sare
- 1/2 lingurita otet de mere
- 1 varf lingurita de miere
- 1 legatura de patrunjel (uneori inlocuiesc cu busuioc)
- 250 gr iaurt (de preferat iaurtul consistent, bine legat )
Se pun in blender toate ingredientele inafara de iaurt si se lasa pana rezulta o crema fina.
Adaugam iaurtul si gata sosul.
Mai simplu de-atat nu se poate.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu